lauantai 8. huhtikuuta 2017

Kplyn kevätkokus

Kplyn kevätkokous pidettiin 7.4.2017 Nivalassa. Kokouksen avasi yhdistyksen puheenjohtaja Juhani Hannila, joka toimi myös kevätkokouksen puheenjohtajana. Sihteeriksi valittiin Toni Uusimäki ja pöytäkirjantarkastajiksi Kari Koivumäki ja Jarno Rasmus.
Toimintakertomuksen esittelyssä vuodelta 2016 tuli esille yhdistyksen monipuolinen ja laaja toiminta. On tehty linnustonselvityksiä, osallistuttu valtakunnallisiin tapahtumiin, annettu YVA lausuntoja jne. Birdlifen edustajiston kokoukseen yhdistyksellä on kolmen edustajan kiintiö. Kokousedustajien määrä perustuu jäsenmäärään. Jokainen sata jäsentä antaa yhden kokousedustajan. Yhdistyksen jäsenmäärä on ollut hienoisessa nousussa. Yhdistyksen kerhotoiminta on lintukerho Laruksen varassa, sillä lintukerho Viklo on toistaisesti tauolla. Laruksen toiminta on vilkasta, kerhoillat ja retket muodostavat toiminnan rungon. Myös retkikummitoiminta alueella on vilkasta.
Tilinpäätös vuodelta 2016 osoitti yhdistyksen rahatilanteen olevan hyvä. Tulot muodostuvat Tiira havainnoista, hanketuet pieneltä osin, linnustonselvityksistä ja jäsenmaksuista. Hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus.
Muuton yhteistarkkailupäivä on 22.4.2017, tornien taisto 6.5.2017, pönttöbongaus jne. eli osallistutaan valtakunnallisiin tapahtumiin. Muuton yhteistarkkailupäivästä tiedotetaan fb ja www sivuilla. Muissa asioissa todettiin Maali- hankkeen tilanne, keskusteltiin Ornis Botnicasta ja todettiin pikkutyllin olevan vuoden lintulaji.
Kokouksen jälkeen Jyrki Liikanen esitteli luonto-ja lintukuvia Lofooteilta. Olipa hienoja kuvia.
Kokoukseen oli saapunut runsaasti jäseniä. Keskustelu oli vilkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti