keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kply:n syyskokous

30.10.2012 pidettiin Kply.n syyskokous Kokkolassa nuorisotalo Hansassa. Osallistujia kokoukseen saapui runsaasti. Oli mielenkiintoista kuulla yhdistyksen toiminnasta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Mikä ilahduttavinta, jäsenmäärä on kovassa nousussa. Tämä on merkkinä harrastuksen lisääntymisestä ja kiinnostuksesta lintuihin ja luontoon.Liittymällä jäseneksi tuemme samalla lintututkimusta ja linnustonsuojelua. Ilolla voitiin todeta Lintupaikkaoppaan valmistuminen! Näin iso urakka on takanapäin ja lopputulos todella mainio! Tämä kirja on korkeatasoinen ja antaa hyvät tiedot alueen lintupaikoista.
Kokouksessa puheenjohtajana toimi Johan Hassel ja sihteerinä Toni Uusimäki. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Työjärjetykseen ei tehty muutoksia. Toni esitteli toimintasuunnitelman. Toimintasuunnitelmasta käytiin vilkasta keskustelua. Keskustelun pohjalta suunnitelmaan tehtiin pieniä lisäyksiä. Suunniteltiin nuorisoretkeä Ohtakariin. Retkelle osallistuisi nuoria myös täältä sisämaasta. Maali-hankkeesta keskusteltiin myös vilkkaasti. Todetiin lintukerhojen Laruksen ja Viklon toiminnan jatkuvan. Näden kerhojen toimintaa myös kehitetään. Kokonaisuutena toiminta on vilkasta ja monipuolista alueella.
Kari Koivumäki esitteli talousarvion, josta keskusteltiin vikkaasta. Todettiin talouden olevan hyvä ja tasapainossa. Ihmetellä täytyy miten pienellä budjetilla yhdistys toimii ja ylläpitää vilkasta toimintaa. Tämä johtuu suureltaosin vapaaehtoistoiminnasta!
Yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2013 valittiin Johan Hassel. Hän on hoitanut tehtävää mallikkaasti edellisinäkin vuosina, joten tehtävä jatkuu edelleen. Hallituksen erovuorossa olevat jäsenet Juhani Hannila ja Toni Uusimäki valittiin uudelleen. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Hannu Haikara.
Toiminnantarkastajiksi vuodelle 2013 valittiin Anne Mäkelä ja Sten Vikström Varalle Juhani Haapasaari. Jäsenmaksuksi vuodelle 2013 vahvistettiin varsinaistenjäsenten osalta 25 euroa, nuorisojäsenten osalta 20 euroa ja kannatusjäsentenosalta 30 euroa. Kaikki uudet jäsenet saavat liityttyään Lintupaikkaoppaan! Lintupaikkaopasta ei voida laittaa myyntiin, joten liittymällä jäseneksi saa kirjan itselleen! Näin yhdistyksen toiminta linjattiin vuodelle 2013. Tyytyväisinä toiminnan kehittymiseen ja valoisiin tulevaisuudennäkymiin kokous oli helppo päättää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti