perjantai 17. maaliskuuta 2017

Haapajärven luontokuvanäyttely

Koko tämän maaliskuun ajan Luontokuvanäyttely on ollut avoinna Haapajärvellä kaupungintalon valtuustosalissa. Näyttely päättyy 24.3.2017. Näyttelyn on järjestänyt Suomenselän Luontokuvaajat ry.
Suomenselän Luontokuvaajat ry on perustettu joulukuussa 2016. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Jyrki Liikanen Nivalasta. Yhdistys on nuori, jotenka sen toiminta on vielä suunnitteluasteella. Tulevaisuuden visioina olisi tarkoitus edelleenkin järjestää luontokuvanäyttelyitä, mahdollisesti ohjattuja valokuvausretkiä ja yksittäisiä luontokuvailtoja. Kuluvan vuoden aikana yhdistyksen toiminta tarkentuu ja mahdollinen jäseneksi liittyminen selkiytyy.
Meneillään oleva näyttely on korkeatasoinen ja todella hieno. Erikoisuutena näyttelyssä on Pekka Tuurin vedenalaiset kuvat. Mykistäviä ja puhuttelevia kuvia.
Näytöllä pyörivä kuvaesitys oli hieno oivallus. Sai seurata hienoja kuvia ja ihastella niiden kokonaisvaltaista kauneutta. Näytöllä olevat vedenalaiset kuvat olivat häkellyttävän hienoja. Vedenalainen kuvaus vaatii kuvaajalta paljon tietämystä ja taitoa.
Monet lintu-ja luontokuvat olivat taiteellisia ja värikylläisiä. Näiden kuvien äärellä aisti luonnon monimuotoisuuden. Kokonaisuutena näyttely oli aistikkaasti järjestetty ja esillä oli laaja kokonaisuus luonnosta ja sen eläimistä sekä linnuista. Suuri kiitos kuvaajille siitä arvokkaasta työstä mitä he kuvausretkillään tekevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti